vrijdag 2 januari 2015

Mannen over vrouwen in games en anynonymymnous


Nog even over hoe mannen de vrouwen waarderen in spellen.
Dit is toch wel erg mooi. Ga direct naar 5 minuten in de video, deze kerel beschrijft daar zijn ontmoeting met een prostituee, kijk voor meer video's waar hij zijn eerste 'white girl' kust, ever.



Hackers
Oh, nu ik toch met video's strooi. Ik heb het steeds over Anonymous gehad en een andere nare bende zoals de Lizard squad die voor de gamers hun kerst hebben verneukt. Nou, hier is een 2 jaar oude video over wie of wat Anonymous nu is en waar het voor staat.Kijk eens. Sinds het internet voorziet in contact zonder dat je weet met wie, is er ruimte voor dit soort groeperingen. Ze omschrijven zichzelf als 'hacktivists', een groepje ontstaan in 2003 via 4chan ( Hey, die kennen we ook ergens van ). Yes, is het nog te volgen.

 Ze zetten zich in voor de vrijheid en vechten tegen de slavernij waar overheden ons aan willen onderwerpen.
Ze kwamen in de bekendheid door hun aanvallen op gameservers en overheidsinstanties, globaal. Aangezien het om een decentrale organisatie bestaat, ofwel een organisatie zonder kern, dus in principe niet uit te schakelen of op te pakken zitten we met een probleem. Iedereen kan zich voordoen als anonymous en we weten allemaal hoe gevaarlijk ID fraude is, voor je het weet staat een malloot op die een hele schare Anonymous hacktivisten achter zijn idee weet te krijgen en zo uit eigenbelang nare onzin uit gaat lopen vreten. Dat is waarschijnlijk al het geval geweest toen Anonymous Sony hackte in 2011. 




Hoe beter we verbonden raken met het internet, hoe vuiler het zal worden. Misschien verlangen we ooit wel terug naar de jaren 90 en '00, toen was alles zo rustig. Alle vuiligheid die de mens uitspookt op straat en elkaar fysiek aan kan doen kunnen we ook verwachten op het net. Laat je daarom niet verassen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten